Couveuse nazorg


Een ziekenhuisopname van een pasgeboren baby is een ingrijpende ervaring voor zowel ouders als kind. In plaats van elkaar in de eigen vertrouwde omgeving te leren kennen, word je kort na de geboorte gescheiden van je kind. Er zijn zorgen en soms onzekerheid over de gezondheidstoestand van je baby.

De overgang van het ziekenhuis naar huis is dan ook voor veel ouders en baby’s erg groot. Thuis ben je helemaal op jezelf aangewezen, terwijl je nog niet de kans hebt gekregen je kindje goed te leren kennen. Juist dan kun je behoefte hebben aan extra begeleiding.

Soms huilen baby’s veel door alle stress waar ze aan blootgesteld zijn tijdens een (langdurig) verblijf in het ziekenhuis. Juist na zo’n ziekenhuisopname kun je behoefte hebben aan extra begeleiding. Iemand die je begeleid in alles wat je nog kunt verwachten en je daarbij helpt en ondersteunt.

Ben je verzekerd voor couveuse nazorg dan kun je via Welkom Kraamzorg op mijn hulp rekenen.

Ben je niet verzekerd, maar wil je wel graag enkele uren begeleiding (zolang je zelf nodig vindt). Dan kun je rechtstreeks contact opnemen met mij.